AGENDA en LESROOSTERS

Gevorderden


AGENDA

Iedere woensdag ochtend vakantie periode van 22 juli t/m 26 augustus Ritmische bewegingslessen voor 50+ regio Huijbergen.( GEEN DANSLESSEN)  Bij voldoende animo starten wij op 22 juli a.s. van 11.00u tot 11.45u op het Tenenplein in Huijbergen. Geen inschrijfkosten of inschrijving voor nodig! Wel aanmelden via contact (mail of whatsapp)

De lessen worden aangeboden speciaal voor 50+ die graag tijdens de vakantie periode in beweging willen blijven. Ervaring is niet van toepassing. Uiteraard hanteren wij de opvolging van het rijksoverheid als het gaat om het Covid-19.

1.5M afstand spreekt dus voor zich en men dient zich hieraan te houden! Het meebrengen van een handdoekje en flesje water wordt aanbevolen! Het mee brengen van desinfecterende handgel is een aanrader, zo kunt u uw handen opfrissen alvorens de les start en als u klaar bent. Voor vertrek naar de les: Ga naar het toilet (geen wc aanwezig) en was u handen goed.

Kleding advies: Draag kleding wat u prettig vind en makkelijk in kunt bewegen. Goede schoeisel liefst sportschoenen geen slippers!

Zin om mee te doen?

Geef je dan op zodat ik u aanmelding kan bevestigen.

Kosten € 2,00 p.p