Nieuwtjes

Workshop

Jerusalema Dance de Hit van het jaar! Bijna iedereen kent de korte versie van 32 tellen waar verschillende challenges te zien op social media!

Wij dagen jullie uit om deze challenge te verbreden naar de lange versie van 64 tellen!!! Doe jij mee?

Wanneer: Zaterdag 17 oktober 2020

Waar: MFC de Biezen

Tijd: 11.00 tot 12.30 uur

Vanaf 12 jaar ben je welkom om aan deze workshop deel te nemen!

Prijzen:

12 jaar t/m 16 jaar € 3,50 p.p. Volwassenen van 17+ € 5,00 p.p. Leden € 2,50 p.p.

Volgens de corona richtlijnen en reserveren verplicht!!!

Corona beleid

Het nieuwe seizoen gaat weer van start en helaas zijn we nog altijd niet Covid-19 veilig gesteld. Daarom hanteren wij maatregelen en volgen wij orders op die zijn voorgeschreven door het RIVM Rijksinstituut voor volksgezondheid.

Wij verwachten dat alle clubleden en zij die gebruik maken van onze dienstverlening zowel op vaste locaties als op buiten club locatie zich houden aan onze regels.

Lees hiervoor de regels via deze link ONS CORONA BELEID


Vanaf donderdag 1 oktober a.s start er een nieuwe Line Dance groep op in MFC de Biezen in Putte! Wil je graag met ons meedoen, meld je dan van te voren even aan bij djenny@danceclubenjoy.nl Dit kan ook via het kopje contact links in het menu.

Iedere donderdag ochtend van 11:00u tot 12:00u vanaf de leeftijd 50+ Bent u lid van de KBO in de gemeente Woensdrecht vermeld dit dan bij u aanmelding. Ook niet leden zijn van harte welkom! Aanmelden verplicht i.v.m. het aantal corona beleid.